(бринза, мікс салату, перець болгарський, кабачок, помідор, баклажан, грецький горіх)
(бринза, мікс салату, перець болгарський, кабачок, помідор, баклажан, грецький горіх)
філе міньйон, стейк Рибай , стейк Ті-боун, подається з овочами гриль та соусами BBQ та Black Papper
філе міньйон, стейк Рибай , стейк Ті-боун, подається з овочами гриль та соусами BBQ та Black Papper
Рибай на кістці, костиця, ковбаски гриль, язик телячий, картопля, кукурудза гриль
Рибай на кістці, костиця, ковбаски гриль, язик телячий, картопля, кукурудза гриль
з карпатськими грибами
з карпатськими грибами
балик домашнього копчення, підчеревина д/к, ковбаса д/п, ошийок д/к, ковбаски баварські, паштет печінковий, хрін
балик домашнього копчення, підчеревина д/к, ковбаса д/п, ошийок д/к, ковбаски баварські, паштет печінковий, хрін
болгарський перець, помідори "Чері", огірки, цибуля порей та зелень
болгарський перець, помідори "Чері", огірки, цибуля порей та зелень
( куряче філе гриль, салат Ромен, помідори чері, угорський бекон, чипси з чіабати з пряним маслом, сир Пармезан; заправлений соусом «Цезар»)
( куряче філе гриль, салат Ромен, помідори чері, угорський бекон, чипси з чіабати з пряним маслом, сир Пармезан; заправлений соусом «Цезар»)
(лосось слабосолений, авокадо, водорості Хіяші вакаме, салат Ромен, помідор Чері, ікра червона; заправлений соусом Цезар, присипаний чорним кунжутом
(лосось слабосолений, авокадо, водорості Хіяші вакаме, салат Ромен, помідор Чері, ікра червона; заправлений соусом Цезар, присипаний чорним кунжутом
за 100 г
за 100 г
лосось, сібас, дорадо, мідії та лангустіни
лосось, сібас, дорадо, мідії та лангустіни
лосось слабосолений, мідії в мушлях, лангустини, тунець слабосолений, ікра червона
лосось слабосолений, мідії в мушлях, лангустини, тунець слабосолений, ікра червона
гриби білі, печериці, лисички, цибуля кримська
гриби білі, печериці, лисички, цибуля кримська
(рибай, рукола, мікс салату, помідори "чері", цибуля кримська, перець болгарський, медово-гірчичний соус)
(рибай, рукола, мікс салату, помідори "чері", цибуля кримська, перець болгарський, медово-гірчичний соус)
авокадо, прошуто, лосось
авокадо, прошуто, лосось
прошуто, коппа, салямі, чарізо, чіабата та грісіні
прошуто, коппа, салямі, чарізо, чіабата та грісіні
Заливні сфери з куркою - 175 грн
Заливні сфери з язиком - 210 грн
Заливні сфери з куркою - 175 грн
Заливні сфери з язиком - 210 грн
із сиром Моцарела
із сиром Моцарела
з авокадо та крем-чізом
з авокадо та крем-чізом
філе індика, філе міньйон, свинний ошийок, кукурудза гриль, слшива маринована
філе індика, філе міньйон, свинний ошийок, кукурудза гриль, слшива маринована
(мікс салату, огірок, перець болгарський печений , помідори Чері , цибуля, сир Фета, маслини каламати; заправлений фірмовою заправкою)
(мікс салату, огірок, перець болгарський печений , помідори Чері , цибуля, сир Фета, маслини каламати; заправлений фірмовою заправкою)
(стейк тунця, картопля, морква, яйце перепелине, яйце куряче, огірок свіжий та квашений, горошок зелений, крем-сир, кунжут)
(стейк тунця, картопля, морква, яйце перепелине, яйце куряче, огірок свіжий та квашений, горошок зелений, крем-сир, кунжут)
(прошуто, груша, мікс салату, сир "Дор Блю", сезонні ягоди, кедровий горіх, заправлений кунжутним соусом та кремом "Бальзамік"
(прошуто, груша, мікс салату, сир "Дор Блю", сезонні ягоди, кедровий горіх, заправлений кунжутним соусом та кремом "Бальзамік"
у вершково-шпинатному соусі з томатами "Чері"
у вершково-шпинатному соусі з томатами "Чері"
(бринза, мікс салату, перець болгарський, кабачок, помідор, баклажан, грецький горіх)
філе міньйон, стейк Рибай , стейк Ті-боун, подається з овочами гриль та соусами BBQ та Black Papper
Рибай на кістці, костиця, ковбаски гриль, язик телячий, картопля, кукурудза гриль
з карпатськими грибами
балик домашнього копчення, підчеревина д/к, ковбаса д/п, ошийок д/к, ковбаски баварські, паштет печінковий, хрін
болгарський перець, помідори "Чері", огірки, цибуля порей та зелень
( куряче філе гриль, салат Ромен, помідори чері, угорський бекон, чипси з чіабати з пряним маслом, сир Пармезан; заправлений соусом «Цезар»)
(лосось слабосолений, авокадо, водорості Хіяші вакаме, салат Ромен, помідор Чері, ікра червона; заправлений соусом Цезар, присипаний чорним кунжутом
за 100 г
лосось, сібас, дорадо, мідії та лангустіни
лосось слабосолений, мідії в мушлях, лангустини, тунець слабосолений, ікра червона
гриби білі, печериці, лисички, цибуля кримська
(рибай, рукола, мікс салату, помідори "чері", цибуля кримська, перець болгарський, медово-гірчичний соус)
авокадо, прошуто, лосось
прошуто, коппа, салямі, чарізо, чіабата та грісіні
Заливні сфери з куркою - 175 грн
Заливні сфери з язиком - 210 грн
із сиром Моцарела
з авокадо та крем-чізом
філе індика, філе міньйон, свинний ошийок, кукурудза гриль, слшива маринована
(мікс салату, огірок, перець болгарський печений , помідори Чері , цибуля, сир Фета, маслини каламати; заправлений фірмовою заправкою)
(стейк тунця, картопля, морква, яйце перепелине, яйце куряче, огірок свіжий та квашений, горошок зелений, крем-сир, кунжут)
(прошуто, груша, мікс салату, сир "Дор Блю", сезонні ягоди, кедровий горіх, заправлений кунжутним соусом та кремом "Бальзамік"
у вершково-шпинатному соусі з томатами "Чері"
Соковиті стейки, приготовані професійними кухарями РК «Бартка» - це справжня гастрономічна насолода. Смак натурального м'яса, що зберіг всю користь і насиченість, доставлений з кращих фермерських угідь спеціально для Вас. Ми володіємо технологіями, які розбурхають смакові рецептори навіть найвимогливіших цінителів кулінарних шедеврів. РК «Бартка» пропонує гостям вишукані рішення традиційної кухні, а також ті, що створені за допомогою інноваційних методик. Тому якщо Ви хочете спробувати смачні стейки в Чернівцях, запрошуємо Вас відвідати наш заклад.
Технологія су-від (від фр. «Під вакуумом») - являє собою прогресивний метод тривалого приготування страв на водяній бані при низьких температурах. Вона вимагає ретельного притримування певного температурного режиму, аж до градуса. Залежно від виду, продуктів час (1-7 годин) і температура приготування (від 55 до 70С) істотно коливається. І що дуже важливо, перед цим продукти упаковують і створюють вакуум.
Для правильного приготування потрібне спеціальне обладнання та висока майстерність кухаря. Тільки так страва буде по-справжньому смачною та корисною.
Метод повільного приготування, який частково нагадує сучасний су-від, був вперше запропонований в далекому XVIII столітті фізиком Бенджаміном Томпсоном. Однак вперше його випробували на практиці тільки в 70-х роках минулого століття шеф-кухар Жорж Пралена і біохімік Бруно Гуссен. Сьогодні технологія вважається однією з найбільш прогресивних і криє в собі безліч переваг над традиційними способами приготування їжі.
Яскраво виражений смак, який не губиться в процесі приготування. Стейки, виконані в цій техніці більш соковиті і практично не втрачають первинний об'єм. Прекрасно зберігається колір продуктів і консистенція.
Хочете насолодитися стравами, приготованими за технологією су-від? Тоді ми раді бачити Вас в РК «Бартка» (ресторан, Головна, Чернівці). У штаті працюють справжні професіонали, які знають всі тонкощі методу і неодмінно порадують вас приголомшливим смаком. Також для цінителів класичних рішень пропонуємо соковиті і неймовірно ніжні стейки традиційної кухні.