балик домашнього копчення, підчеревина дом коп, ковбаса дом коп, ошийок дом коп, ковбаски баварські, паштет печінковий, хрін
балик домашнього копчення, підчеревина дом коп, ковбаса дом коп, ошийок дом коп, ковбаски баварські, паштет печінковий, хрін
болгарський перець, помідори, огірки та зелень
болгарський перець, помідори, огірки та зелень
(салат «Ромен», куряче філе гриль, помідори чері,венгерський бекон, чіпси з чіабати з пряним маслом, сир Пармезан; заправлений соусом «Цезар»)
(салат «Ромен», куряче філе гриль, помідори чері,венгерський бекон, чіпси з чіабати з пряним маслом, сир Пармезан; заправлений соусом «Цезар»)
лосось слабо солений, авокадо, водорослі Хіяші вакаме, мікс салату Ромен, помідор Черрі, ікра червона; заправлений соусом Цезар, присипаний чорним кунжутом
лосось слабо солений, авокадо, водорослі Хіяші вакаме, мікс салату Ромен, помідор Черрі, ікра червона; заправлений соусом Цезар, присипаний чорним кунжутом
огірок, помідор, перець болгарський, маслини, сир Фета; заправлений оливковою олією та прованськими травами
огірок, помідор, перець болгарський, маслини, сир Фета; заправлений оливковою олією та прованськими травами
лосось, сібас, дорадо, мідії та лангустіни
лосось, сібас, дорадо, мідії та лангустіни
лосось слабо солений, мідії в мушлях, креветки тигрові, вугор копчений, ікра червона
лосось слабо солений, мідії в мушлях, креветки тигрові, вугор копчений, ікра червона
Свинний ошийок, куряча грудка, свинна вирізка, кукурудза та кабачок на гриль, смажена картопля
Свинний ошийок, куряча грудка, свинна вирізка, кукурудза та кабачок на гриль, смажена картопля
Рибай-стейк су-від, мікс салату, помідори "Черрі", перець болгарський, цибуля, заправлений медово-гірчичною заправкою)
Рибай-стейк су-від, мікс салату, помідори "Черрі", перець болгарський, цибуля, заправлений медово-гірчичною заправкою)
5 видів десертів
5 видів десертів
З фруктами - 60.00грн;
З тертим шоколадом - 60.00грн;
З грецькими горіхами - 57.00грн.
З фруктами - 60.00грн;
З тертим шоколадом - 60.00грн;
З грецькими горіхами - 57.00грн.
Яблуко, апельсин, перець болгарський, авокадо, помідор Чері, мікс салату, мигдальна стружка, соус медово-апельсиновий
Яблуко, апельсин, перець болгарський, авокадо, помідор Чері, мікс салату, мигдальна стружка, соус медово-апельсиновий
Мікс салату, сир горгонзола, прошуто, авокадо,сезонні фрукти , кедровий горіх; заправлений оливковою олією та кремом Бальзамік
Мікс салату, сир горгонзола, прошуто, авокадо,сезонні фрукти , кедровий горіх; заправлений оливковою олією та кремом Бальзамік
балик домашнього копчення, підчеревина дом коп, ковбаса дом коп, ошийок дом коп, ковбаски баварські, паштет печінковий, хрін
болгарський перець, помідори, огірки та зелень
(салат «Ромен», куряче філе гриль, помідори чері,венгерський бекон, чіпси з чіабати з пряним маслом, сир Пармезан; заправлений соусом «Цезар»)
лосось слабо солений, авокадо, водорослі Хіяші вакаме, мікс салату Ромен, помідор Черрі, ікра червона; заправлений соусом Цезар, присипаний чорним кунжутом
огірок, помідор, перець болгарський, маслини, сир Фета; заправлений оливковою олією та прованськими травами
лосось, сібас, дорадо, мідії та лангустіни
лосось слабо солений, мідії в мушлях, креветки тигрові, вугор копчений, ікра червона
Свинний ошийок, куряча грудка, свинна вирізка, кукурудза та кабачок на гриль, смажена картопля
Рибай-стейк су-від, мікс салату, помідори "Черрі", перець болгарський, цибуля, заправлений медово-гірчичною заправкою)
5 видів десертів
З фруктами - 60.00грн;
З тертим шоколадом - 60.00грн;
З грецькими горіхами - 57.00грн.
Яблуко, апельсин, перець болгарський, авокадо, помідор Чері, мікс салату, мигдальна стружка, соус медово-апельсиновий
Мікс салату, сир горгонзола, прошуто, авокадо,сезонні фрукти , кедровий горіх; заправлений оливковою олією та кремом Бальзамік
Соковиті стейки, приготовані професійними кухарями РК «Бартка» - це справжня гастрономічна насолода. Смак натурального м'яса, що зберіг всю користь і насиченість, доставлений з кращих фермерських угідь спеціально для Вас. Ми володіємо технологіями, які розбурхають смакові рецептори навіть найвимогливіших цінителів кулінарних шедеврів. РК «Бартка» пропонує гостям вишукані рішення традиційної кухні, а також ті, що створені за допомогою інноваційних методик. Тому якщо Ви хочете спробувати смачні стейки в Чернівцях, запрошуємо Вас відвідати наш заклад.
Технологія су-від (від фр. «Під вакуумом») - являє собою прогресивний метод тривалого приготування страв на водяній бані при низьких температурах. Вона вимагає ретельного притримування певного температурного режиму, аж до градуса. Залежно від виду, продуктів час (1-7 годин) і температура приготування (від 55 до 70С) істотно коливається. І що дуже важливо, перед цим продукти упаковують і створюють вакуум.
Для правильного приготування потрібне спеціальне обладнання та висока майстерність кухаря. Тільки так страва буде по-справжньому смачною та корисною.
Метод повільного приготування, який частково нагадує сучасний су-від, був вперше запропонований в далекому XVIII столітті фізиком Бенджаміном Томпсоном. Однак вперше його випробували на практиці тільки в 70-х роках минулого століття шеф-кухар Жорж Пралена і біохімік Бруно Гуссен. Сьогодні технологія вважається однією з найбільш прогресивних і криє в собі безліч переваг над традиційними способами приготування їжі.
Яскраво виражений смак, який не губиться в процесі приготування. Стейки, виконані в цій техніці більш соковиті і практично не втрачають первинний об'єм. Прекрасно зберігається колір продуктів і консистенція.
Хочете насолодитися стравами, приготованими за технологією су-від? Тоді ми раді бачити Вас в РК «Бартка» (ресторан, Головна, Чернівці). У штаті працюють справжні професіонали, які знають всі тонкощі методу і неодмінно порадують вас приголомшливим смаком. Також для цінителів класичних рішень пропонуємо соковиті і неймовірно ніжні стейки традиційної кухні.