«Гойрівські пляцки» - новий формат закладу «візьми з собою», основною рисою якого є автентичний колорит в сучасні обгортці!
«Пляцок» походить від західноукраїнського поняття «випічки». Зазвичай, це шматочок запеченого або смаженого тіста, виготовлений для торта або для солоної випічки.Тренд вуличної їжі являється новим форматом для сім’ї ресторанів «ГойраГруп», проте передає всю ту концептуальну емоцію локального продукту, що нагадує про традиції та уподобання Буковинського краю.
На основі виключно якісної сировини, що виробляють локальні фермери регіону, у нас функціонує повноцінне власне виробництво, котрим сміло можемо пишатись вже більше 10 років. Новим етапом в розвитку стає запуск лінії продукції підрозділу «кулінарії», аби кожний охочий міг скуштувати улюблені смаколики із закладів "ГойраГруп" у себе вдома! Вашій увазі ми пропонуємо: