Світ рухається вперед, проте кожному з нас так близькі по духу звичаї та традиції нашого регіону, Буковинська кухня славиться своєю унікальністю на теренах всієї України. Саме тому ми цінуємо та бережемо те, що нам дісталось у спадок!
Готуємо швидко
і просто!
«Гойрівські пляцки» - новий формат закладу «візьми з собою», основною рисою якого є автентичний колорит в сучасні обгортці!
«Пляцок» походить від західноукраїнського поняття «випічки». Зазвичай, це шматочок запеченого або смаженого тіста, виготовлений для торта або для солоної випічки.Тренд вуличної їжі являється новим форматом для сім’ї ресторанів «ГойраГруп», проте передає всю ту концептуальну емоцію локального продукту, що нагадує про традиції та уподобання Буковинського краю.
На основі виключно якісної сировини, що виробляють локальні фермери регіону, у нас функціонує повноцінне власне виробництво, котрим сміло можемо пишатись вже більше 10 років. Новим етапом в розвитку стає запуск лінії продукції підрозділу «кулінарії», аби кожний охочий міг скуштувати улюблені смаколики із закладів "ГойраГруп" у себе вдома! Вашій увазі ми пропонуємо:
Традиційно печеться на внутрішній гарячій стінці печі -тандиру. У якості начинки , традиційний сир, м'ясо, зелень, соус та картопял «фрі».
Млинці (блинці, налисники) — популярна страва з тіста. Є в кухнях багатьох народів, а готують їх і їдять по-різному, змішуючи найнеймовірніші інгредієнти. Але кожна господиня від України до Японії, і від Британії до Мексики має свій особливий рецепт млинців. В нашому варіанті це класичні млинці з різними начинками, солодкими та солоними.
Фастфуд існував ще за радянських часів. Тоді не було картоплі фрі та курячих крилець, проте наші мами готували з доступних продуктів сирні кульки у фритюрі. Це були найжаданіші ласощі для тих, хто народився в кінці минулого століття.
Друзі, а Ви знаєте, що таке тертюхи, кремзлики, кийзлики, тарчаники, беці, барабулєнники
Це все назва однієї страви – дерунів.
На сьогоднішній день деруни -тертюхи це одна з найулюбленіших закарпатських страв, тому і варіантів приготуваня цієї страви існує неймовірна велика кількість.
Маїна – святковий завиванець з воловим м'ясом, яка вважається класикою єврейської буковинської кухні. Я це колись прочитала в книжці про єврейську культуру Буковини.
Традиційно печеться на внутрішній гарячій стінці печі -тандиру. У якості начинки , традиційний сир, м'ясо, зелень, соус та картопял «фрі».
Млинці (блинці, налисники) — популярна страва з тіста. Є в кухнях багатьох народів, а готують їх і їдять по-різному, змішуючи найнеймовірніші інгредієнти. Але кожна господиня від України до Японії, і від Британії до Мексики має свій особливий рецепт млинців. В нашому варіанті це класичні млинці з різними начинками, солодкими та солоними.
Фастфуд існував ще за радянських часів. Тоді не було картоплі фрі та курячих крилець, проте наші мами готували з доступних продуктів сирні кульки у фритюрі. Це були найжаданіші ласощі для тих, хто народився в кінці минулого століття.
Друзі, а Ви знаєте, що таке тертюхи, кремзлики, кийзлики, тарчаники, беці, барабулєнники
Це все назва однієї страви – дерунів.
На сьогоднішній день деруни -тертюхи це одна з найулюбленіших закарпатських страв, тому і варіантів приготуваня цієї страви існує неймовірна велика кількість.
Маїна – святковий завиванець з воловим м'ясом, яка вважається класикою єврейської буковинської кухні. Я це колись прочитала в книжці про єврейську культуру Буковини.